fredag 22 juli 2011

Semester...

3Veckor av semestern har nu gått och 2 av dem har regnat bort... Lika för de flesta antar jag så jag har det inte värre än nån annan:) Men tråkigt att man inte kan åka iväg på utflykter o bada. Tur vi har en pool som ungarna kan slänga sig i när som:) Men vi har iallafall hunnit med lite sol o bad på Öland, några påhälsningar på Vita Sand hos mamma Där barnen faktiskt fått vara hos henne några dagar var:) Dom älskar att vara där och nästa vecka ska syrran o jag ta ungarna o vår husvagn o ställa där några dagar:) Ska bli sååå mysigt!!!

I tisdags var det faktiskt strålande sol i Lyckeby där Barnens Gård ligger...Självklart var vi tvugna att ta oss dit! Syrran, Roger, Nettan, Micke, jag o alla våra barn åkte på förmiddagen o kom hem sent på kvällen. En alldeles underbar toppendag! Massa massa bad och bus hann barnen o vi med:) Fika o mat + glass förståss. Dit måste vi igen!
Om ett par veckor ska vi till SKara Sommarland och veckan efter det Gotland. HOPPAS på fint väder då iallafall!!!!
Nästa vecka får det nog bli bowling någon dag och MAlte har önskat en fiskedag så det måste planeras in det med:) Och på tisdag ska han till doktorn o se om dom kan hitta vad som strular med hans lilla mage...
Men tills dess blir det nog mest pyssla o mysa här hemma...
Natti på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar