onsdag 11 april 2012

April och jag är lycklig.....

Mycket som hänt sista halvåret... Efter nästan hela 2010 och nästan hela 2011 är jag nu 2012 så gott som bara LYCKLIG:)iallafall när det gäller familjelivet! Har insett den hårda och jobbiga vägen att jag älskar min familj mer än någonting annat på hela jorden ja, hela universum! Och med familj menar jag syskon o föräldrar med såklart;) Finns inga systrar som mina! De är mina bästa vänner och skulle offra allt för att kunna hjälpa, det visar dom ofta<3 Har ju även de underbaraste "svärföräldrarna" man kan få som ALLTID ställer upp hur de än mår eller även om deras planer ibland är andra. Har även min underbara svägerska och älskade barndomsvän Pia! Som vi tyvärr träffar alltför sällan:( Ja på familjelivet är det toppen just nu!

Sen var det jobbfronten ja.... Ja, vad ska man säga om den???
Vet inte riktigt...Jobbar sedan januari både på städ och i köket. Städ trivs jag jättebra på och det är det jag vill göra! Köket har jag mest hoppat på för att få vara nära mina barn. Det är ju i Orrefors iallafall. Men att stå i disken o hjälpa till med sallader o pålägg dagarna i ända är INTE riktigt min grej, men för att vara nära kidsen så valde jag att stortrivas på städ o trivas i kök... Men jag har hela tiden påtalat att jag vill ha ren städtjänst och helst då få den som blir ledig när en kollega kommer bli placerad i Nybro istället. Chefen har lovat att jag åtminstonde ska få vara kvar i Orrefors men med alla neddragningar och omplaceringar kunde han inte säga vilken tjänst d blir. Städ eller Städ/kök. Jag har alltid sedan jag börjat på kommunen gått till jobbet med ett leende på läpparna men nu känns jobbet inte lika kul längre. Jag vet att d blir bättre OM jag får städtjänsten, men jag är nästan säker på att jag kommer mista den chansen och det är det som gör att den sidan av mitt liv inte är lika toppen:( Dagligen gå o fundera på vad som ska hända och NÄR man ska kunna få besked...Jag vet att det inte är kul för chefen att hitta lösningar och försöka få så många nöjda som möjligt. Skulle inte vilja byta med honom. Jobbigt med allt tryck från sina oroliga underställda som skriker efter besked! Vilket jag oxå förstår! Alla kommer drabbas på nåt vis! Inte minst de vi arbetar för...Sämre städning exempelvis...Och jag som hatar att inte ha tiden att kunna göra ett riktigt jobb som det varit redan innan:( Men vi SKA och FÅR ju bara göra det kunden betalar för.... Men det kommer nog lösa sig tids nog.

Sen har vi ju vår allas lilla Skruttan<3<3<3
Alliz som förgyller våra dagar med sitt underbara humör och tillgivenhet!
Hon var iväg på parning för tre veckor sen, men tyvärr har det inte blivit något resultat:( Något verkar fel.. Ska göra ett nytt test nästa löp, och då hoppas vi verkligen det tar både för Alliz, vår och uppfödarens skull. Mycket pengar som lagts ner på henne i onödan annars för uppfödaren och det är självklart skittråkigt! Vi har ju iallafall den underbaraste vovven kvar vare sig d bli valpar eller inte. Men vi kan ju aldrig få en valp efter henne annars:(

Just nu är jag hemma sjuk, någon influensaform, men jag är piggare och snart tillbaka på jobbet. Men tänker INTE göra som jag brukar. Gå dit förtididgt, såfort jag är någorlunda pigg... NU ska jag lyssna på kropp o alla som säger till mig att vila o stanna hemma!!!
Så d så!
Just d Staffan o jag har nyss firat 21år tillsammans:)
Undrar om folk trodde det för 21 år sen! Jag är iallafall glad att vi klarat oss igenom dessa 21 år och jag hoppas vi klarar de nästkommande lika bra!
GRATTIS TILL OSS<3

2 kommentarer:

  1. Finaste Åsa! Du vet att hela min familj avgudar dig :-) Du är, som jag sagt förrut, det bästa som hänt oss! Härligt att se att du känner dig lycklig trots att jobbet oroar... Du är bäst :-)Kram!

    SvaraRadera