måndag 15 juni 2009

Avslutning på dagis

Saga gungar på avslutningen





Killarna med sina muggar



Fika och dans runt stången...




Herregud!!!! Mina pojkar är inga små bebisar längre=(. Dom är ju inte ens mina små minikillar längre heller.... Dom är ju STORA pojkar nu! Bara en vecka kvar (drygt) på dagis o sen börjar verkligheten med 5 dagars skola i veckan. Melvin som inte ens vill iväg 3=(. Men det ska väl gå det med. Vi åkte iallafall iväg till dagis och där var det dans runt midsommarstången och utdelning av presenter till fröknarna och till de som slutar nu i sommar. Killarna fick varsen mugg där det stod Gläntans förskola Malte och Gläntans förskola Melvin på. Dom blev så glada=) Efter ett par timmar åkte vi hem. Ungarna åt kvällsmat o önskade att få kolla på film så självklart fick dom det! Efteråt kom jag på att dom faktiskt inte har sommarlov som Saga utan börjar ju kl 9 imorrnbitti... Adjö sovmorgon.... Men det blir mysigt att bara ha Saga helt för oss själva några timmar=) Det är vi inte bortskämda med. Hade lovat dom att vi skulle sova i husvagnen inatt, men killen som lånade den över helgen har inte lämnat den än. Han har gjort en skada på den som jag verkligen hoppas han fixar innan midsommar. Annars får han en riktigt sur kärring efter sig!
Vad ska man göra i midsommar då??? Funderar på att åka nånstans med vagnen eller bara va hemma o mysa... Vi får se.. Det är ju flera dagar tills dess=)





1 kommentar:

  1. Flicka fina barn du har. Det såg så mysigt ut på dagis. Hoppas att ni får en trevlig midsommar. Vi hörs nästa vecka. Kram din vän petra

    SvaraRadera